Sastāvdaļas
- 2 skumbrijas filejas
- sīpols pēc garšas
- 250 ml ūdens
- 6 krustnagliņas
- šķipsniņa piparu graudiņu
- 1/3 tējkarotes maltu piparu
- šķipsniņa koriandra
- 2 tējkarotes sāls
- 1/2 tējkarotes cukura
- 2 ēdamkarotes saulespuķu eļļas
- 2,5 ēdamkarotes ābolu etiķa
Pagatavošana
- Skumbrijas filejām izņem asakas, sagriež gabaliņos.
- Katlā uzvāra ūdeni, ieber sāli, cukuru, krustnagliņas, piparus, koriandru, eļļu - visu vāra 1 minūti, uz lēnas uguns.
- Beigās pielej etiķi, atdzesē.
- Sīpolu sagriež pusgredzenos.
- Zivs gabaliņus liek kārtās ar sīpolu bļodā, pārlej ar atdzesētu marinādi.
- Skumbriju marinē 24 stundas.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!