Skumbrija garšvielu marinādē

Skumbrija garšvielu marinādē Foto: Skumbrija garšvielu marinādē

Sastāvdaļas

  • 2 skumbrijas filejas
  • sīpols pēc garšas
  • 250 ml ūdens
  • 6 krustnagliņas
  • šķipsniņa piparu graudiņu
  • 1/3 tējkarotes maltu piparu
  • šķipsniņa koriandra
  • 2 tējkarotes sāls
  • 1/2 tējkarotes cukura
  • 2 ēdamkarotes saulespuķu eļļas
  • 2,5 ēdamkarotes ābolu etiķa

Pagatavošana

  1. Skumbrijas filejām izņem asakas, sagriež gabaliņos.
  2. Katlā uzvāra ūdeni, ieber sāli, cukuru, krustnagliņas, piparus, koriandru, eļļu - visu vāra 1 minūti, uz lēnas uguns.
  3. Beigās pielej etiķi, atdzesē.
  4. Sīpolu sagriež pusgredzenos.
  5. Zivs gabaliņus liek kārtās ar sīpolu bļodā, pārlej ar atdzesētu marinādi.
  6. Skumbriju marinē 24 stundas.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes