Sastāvdaļas
- 2 cieti vārītas olas
- 1 svaiga ola
- 200 g liellopu gaļas
- 1 neliels sīpols
- 2 - 3 ķiploka daiviņas
- 2 ēdamkarotes sasmalcinātu pētersīļu
- 2 baltmaizes šķēles
- sāls
- pipari
- eļļa cepšanai
Pagatavošana
- Gaļai pievieno sasmalcinātu sīpolu, zaļumus, sadrupinātu maizes mīkstumu,svaigo olu, sali un piparus.
- Visus sajauc viendabīgā masā.
- To sadala divās daļās, izplacina, katrai vidū liek svaigi vārītu olu un ietin masā.
- Ietītās olas liek sakarsētā eļļā un apgrozot apcep.
- Tad karstumu samazina, pannai uzliek vāku un lēni cep vēl 7 - 8 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!