Sastāvdaļas
- 2 vidēja lieluma tomāti
- 300 g šķiņķa
- 1 saišķītis diļļu
- 1 vidēja lieluma svaigs gurķis
- 150-200 g cieta siera
- 2-3 ķiploka daiviņas
- sāls, pipari pēc garšas
- 2 ēdamkarotes majonēzes
Pagatavošana
- Šķiņķi sagriež nelielos salmiņos.
- Tomātus nomazgā un sagriež nelielos gabaliņos.
- Gurķi sagriež plānos salmiņos.
- Sieru sarīvē uz rupjās rīves.
- Dilles sakapā.
- Traukā liek šķiņķi, tomātus, gurķi, sieru.
- Pēc garšas pieber piparus, sāli, pievieno dilles, saspiestas ķiploka daiviņas, pārlej ar majonēzi.
- Kārtīgi samaisa un pasniedz.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!