Sastāvdaļas
- 300 g vārīta šķiņķa
- 1 vārīta vistas krūtiņa
- 1 neliels Ķīnas kāposts
- 200 g Korejas burkānu
- 100 g majonēzes
- 1 kaudzīte riekstu
- 3 olas
- mazliet piena
- mazliet miltu
Pagatavošana
- Olas sakuļ ar pienu un miltiem, izcep divus olu plācenīšus, atdzesē, sagriež salmiņos.
- Ķīnas kāposta lapas saplūkā, liek salātu traukā.
- Šķiņķi un vistas krūtiņu sagriež salmiņos, liek salātu traukā.
- Sagrieztos olu plācenīšus liek salātu traukā.
- Riekstus sasmalcina, pārber salātiem.
- Visas salātu sastāvdaļas samaisa, pārlej ar majonēzi.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!