Skābētie kāposti slēgtās burkās

Skābētie kāposti slēgtās burkās Foto: Skābētie kāposti slēgtās burkās
  1. Lai novērstu kāpostu pārskābēšanu un pasargātu no pelējumiem, kāpostus pasterizē hermētiski noslēgtos traukos.
  2. Labi ieskābētus kāpostus stingri pilda dezinficēta burkā, uzliek novārītu metāla vāciņu vai arī sālsūdenī nomazgātu plastmasas vāciņu un pasterizē 85°C temperatūrā; 2 litru burkas - 20 minūtes, 3 litru burkas - 25 minūtes.
  3. Pēc pasterizēšanas burkas hermētiski noslēdz.
  4. Šādi kāposti labi saglabā C vitamīnu, un tiem ir laba garša.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes