Sastāvdaļas
- 200 g grūbu
- 250 g cūkgaļas
- 800 g ūdens
- 300 g skābeņu
- 30 g burkānu
- 20 g sīpolu
- 10 g pētersīļu
- 20 g sviesta
- 2 olas
- sāls
- skābais krējums
- dilles
Pagatavošana
- Iemērciet ūdenī grūbas uz 6 - 8 stundām vai atstājiet tas mirkstam uz nakti, tad nokāsiet.
- Sagrieziet cūkgaļu vienādos gabaliņos un ielieciet to katliņā, pievienojiet ūdeni un uzlieciet vāku. Vāriet līdz gaļa ir mīksta.
- Sagrieziet skābenes, sīpolus un burkānus un apcepiet tos sviestā kopā ar grūbām, pētersīļiem un sāli. Visu kopa ielieciet katlā, kurā vārās gaļa un vāriet līdz gaļa un dārzeņi ir pilnība gatavi.
- Pirms pasniegšanas uzberiet sasmalcinātas dilles, ielieciet karoti skābā krējuma katrā porcijā.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!