Skābeņu piedeva zupām un sautējumiem

Skābeņu piedeva zupām un sautējumiem Foto: Skābeņu piedeva zupām un sautējumiem

Sastāvdaļas

  • 3 ķiploka daiviņas
  • 2 burkāni
  • 2 saujas svaigu pētersīļu lapiņu
  • 3 saujas mazu skābeņu lapiņu
  • 3 ēdamkarotes sāls
  • 6 ēdamkarotes olīveļļas

Pagatavošana

  1. Burkānus un ķiplokus nomizo, sagriež mazos gabaliņos.
  2. Pielej 1 ēdamkaroti eļļas un sablenderē.
  3. Skābenes un pētersīļus smalki sakapā, samaisa ar burkāniem, ķiplokiem, sali un 5 ēdamkarotēm olīveļļas.
  4. Maisījumu pilda burciņās, cieši piespiež un aizvāko.


Skābeņu un garšaugu maisījums ir garda piedeva zupām, mērcēm un sautējumiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes