Skābajā krējumā sautētas liellopu aknas

Skābajā krējumā sautētas liellopu aknas Foto: Skābajā krējumā sautētas liellopu aknas

Sastāvdaļas

  • 500 g liellopu aknu
  • 1 sīpols
  • 1 glāze piena
  • 200 ml skābā krējuma
  • sāls, pipari
  • milti, augu eļļa

Pagatavošana

  1. Aknas sagriež garenos gabalos, pārlej ar pienu, mērcē 2 stundas.
  2. Pēc 2 stundām aknu gabalus apviļā miltu un sāls maisījumā. 
  3. Augu eļļā apcep pusgredzenos sagrieztu sīpolu. 
  4. Pievieno aknas, maisot un apgrozot cep, kamēr viegli apbrūnē.
  5. Pēc garšas pievieno sāli un piparus.
  6. Visu pārlej ar skābo krējumu, pannai uzliek vāku, sautē uz mazas uguns 5-7 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes