Sastāvdaļas
- 300 ml skābā krējuma (20-25% tauku)
- 400 ml ūdens
- 1 glāze cukura
- 1 paciņa želatīna
- 1 granātābola sēkliņas
Pagatavošana
- Želatīnu aplej ar 400 ml karsta ūdens.
- Ja gadījumā želatīns nav pilnībā izšķīdis, izkāsiet to caur marli.
- Pieber cukuru, maisa, kamēr tas pilnībā izšķīst, atdzesē līdz istabas temperatūrai.
- Pievieno skābo krējumu, kārtīgi samaisa.
- Caurspīdīgos deserta trauciņos ber daļu granātābola sēkliņu, lej skābā krējuma-želatīna masu, liek ledusskapī uz 2 stundām.
- Pēc noteiktā laika, ber vēl granātābola sēkliņas, lai tās būtu pa visu želeju, liek atkal ledusskapī(vislabāk uz nakti).
- Pēc noteiktā laika, atkal uzber granātābola sēkliņas želejai pa virsu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!