Sastāvdaļas
Biskvītiem:
- 400 g skābā krējuma
- 200 g margarīna
- 200 g cukura
- 300 g miltu
- 2 tējkarotes cepamā pulvera
Krēmam:
- 500 g trekna skābā krējuma
- 150 g cukura
- 50 g magoņu sēkliņu
Pagatavošana
- Gatavo mīklu - samaisa mīkstu margarīnu ar cukuru, iemaisa skābo krējumu.
- Pakāpeniski pievieno miltus, kas samaisīti ar cepamo pulveri - kārtīgi sakuļ.
- Mīklai nav jābūt biezai.
- Mīklu sadala 4 daļās, liek veidnē, cep sakarsētā krāsnī 20-25 minūtes, izcep 4 biskvītus.
- Starp biskvītiem ziež krēmu.
- Gatavo krēmu - skābo krējumu sakuļ ar cukuru, pievieno magoņu sēkliņas.
- Torti noziež ar krēmu ne tikai starp biskvītiem, bet arī, no visām pusēm, atstāj ievilkties ledusskapī uz 6-7 stundām.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!