Sastāvdaļas
- 3 glāzes miltu
- 100 g sviesta
- 90 g medus
- 500 g skābā krējuma
- 100 g lazdu riekstu
- 1 ola
- 2 1/2 glāzes cukura
- 1 tējkarote cepamā pulvera
- augļi dekorēšanai
Pagatavošana
- Ar elektrisko putotāju saputo olas un 2 glāzes cukura, šķipsniņu sāls. Tad pievieno medu, sviestu un turpina putot.
- Pievieno 2 ēdamkarotes skābā krējuma, cepamo pulveri un miltus - visu labi samīca.
- Kūkas formu pārklāj ar viegli ietaukotu cepamo papīru un ieklāj gatavo mīklu.
- Cep 3 biskvītus 180°C temperatūrā 6 minūtes.
- Krēms: Ar elektrisko putotāju sapoto skābo krējumu un 1/2 glāzi cukura.
- Pēc vēlēšanās var pievienot arī vaniļas cukuru.
- Krēmu klāj starp biskvītiem un tortes virsmu.
- Dekorē ar sasmalcinātiem riekstiem un augļu šķēlītēm, ja vēlaties.
- Torti ievieto ledusskapī uz 4 stundām.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!