Skābā krējuma - krekeru torte

Skābā krējuma - krekeru torte Foto: Skābā krējuma - krekeru torte

Sastāvdaļas

  • 500 g skābā krējuma
  • 150 g pūdercukura
  • 30 g želatīna
  • 300 g krekeru (nesālītu)
  • 200 g šokolādes
  • augļi rotāšanai

Pagatavošana

  1. Želatīnu aplej ar nelielu auksta ūdens daudzumu, atstāj uzbriest.
  2. Skābo krējumu samaisa ar pūdercukuru.
  3. Uzbriedināto želatīnu izkausē karsta ūdens peldē un iemaisa skābā krējuma masā - atri maisa.
  4. Krekerus sadrupina, pievieno skābā krējuma masai, samaisa.
  5. Veidnē, ar noņemamām malām, ieklāj pārtikas plēvi.
  6. Šokolādi sarīvē.
  7. Skābā krējuma masu liek 3 kārtās, pamīšus pārkaisot ar rīvētu šokolādi, liek ledusskapī uz 1-2 stundām.
  8. Torti rotā ar augļiem, ja vēlas, var vēl augļus pārliet ar želeju.
  9. Torti liek ledusskapī, lai sastingst, vislabāk uz nakti.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes