Sastāvdaļas
- 500 g skābā krējuma
- 150 g pūdercukura
- 30 g želatīna
- 300 g krekeru (nesālītu)
- 200 g šokolādes
- augļi rotāšanai
Pagatavošana
- Želatīnu aplej ar nelielu auksta ūdens daudzumu, atstāj uzbriest.
- Skābo krējumu samaisa ar pūdercukuru.
- Uzbriedināto želatīnu izkausē karsta ūdens peldē un iemaisa skābā krējuma masā - atri maisa.
- Krekerus sadrupina, pievieno skābā krējuma masai, samaisa.
- Veidnē, ar noņemamām malām, ieklāj pārtikas plēvi.
- Šokolādi sarīvē.
- Skābā krējuma masu liek 3 kārtās, pamīšus pārkaisot ar rīvētu šokolādi, liek ledusskapī uz 1-2 stundām.
- Torti rotā ar augļiem, ja vēlas, var vēl augļus pārliet ar želeju.
- Torti liek ledusskapī, lai sastingst, vislabāk uz nakti.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!