Sastāvdaļas
- 1 saišķītis diļļu
- 200 ml vārīta ūdens
- 3 ēdamkarotes skābā krējuma
- 10 g sinepju
- 3 kartupeļi
- 1 saišķītis loku
- 50 g kūpinātas desas
- 50 g šķiņķa
- 1 gurķis
- 1 ola
Pagatavošana
- Kartupeļus un olu izvāra.
- Kartupeļus sīki sagriež, olai atdala baltumu no dzeltenuma un sagriež.
- Gurķi nomizo un sīki sagriež.
- Sagriež desu un šķiņķi.
- Dilles un lokus sīki sakapā.
- Sinepes samaisa ar olu dzeltenumu.
- Skābo krējumu mazliet uzsilda.
- Bļodā samaisa visas sagrieztās sastāvdaļas ar zaļumiem.
- Pasniegšanas šķīvī liek sastāvdaļu-zaļumu maisījumu.
- Atsevišķi samaisa skābo krējumu ar vārīto ūdeni, pārlej sastāvdaļām šķīvī, pievieno sinepju-olu dzeltenuma maisījumu - samaisa.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!