Sastāvdaļas
- 1 kāpostgalviņa
- 1 l ūdens
- 10 sīpoli
- 100 g saulespuķu eļļas
- 1 burkāns
- 3 lauru lapas
- 1 ēdamkarote kviešu miltu
- dilles
- 1 citrons
- pipari, sāls pēc garšas
Pagatavošana
- Sīpolus sīki sagriež, apcep saulespuķu eļļā, pārlej ar ūdeni, pieliek skābētus vai svaigus sīki saēvelētus kāpostus, sagrieztus burkānus, piparus, lauru lapas, sāli.
- Vāra līdz gatavi.
- Pievieno saulespuķu eļļā apceptus miltus.
- Pasniedzot pārkaisa ar diļļu zaļumiem.
- Ja kāposti svaigi, pēc garšas pievieno citrona sulu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!