Sīpolu gredzeni

Sīpolu gredzeni Foto: Sīpolu gredzeni

Sastāvdaļas

  • 2 sīpoli
  • 2 olas
  • 100 g skāba krējuma
  • 100 g miltu
  • 1 tējkarote sāls
  • augu eļļa

Pagatavošana

  1. Sagriež sīpolu 6 mm gredzenos. Noskalo tos ar vārošu ūdeni.
  2. Sakuļ olas, pievieno sāli un krējumu, iemaisa miltus.
  3. Konsistencei jābūt tādai kā pankūku mīklai.
  4. Gredzenus iemērc mīklā un liek uz pannas sakarsētā eļļā.
  5. Rūpīgi apcep no abām pusēm līdz tie kļūst zeltaini.
  6. Sīpolu gredzenus var pasniegt ar tomātu vai balto ķiploku mērci.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes