Siltais lavašs ar vistas gaļu un dārzeņiem

Siltais lavašs ar vistas gaļu un dārzeņiem Foto: Siltais lavašs ar vistas gaļu un dārzeņiem

Sastāvdaļas

  • 4 lavaša plāksnes
  • 200 g vistas filejas
  • 1 sīpols
  • 1 tomāts
  • 1 gurķis
  • zaļumi
  • 100 g kāpostu
  • 100 g majonēzes
  • 50 g kečupa
  • 1 burkāns
  • 100 g siera

Pagatavošana

  1. Ja lavaša plāksnes ir pārāk lielas, tas pargriež uz pusēm.
  2. Vistas fileju siki sagriež, sīpolu sakapā - cep augu eļļā.
  3. Tomātu, gurķi, zaļumus sīki sagriež un samaisa.
  4. Kāpostus sakapā, uzber sāli, izspiež izdalījušos sulu.
  5. Burkānu rupji sarīvē, sieru rupji sarīvē.
  6. Lavaša plāksnei uzklāj majonēzi, mazliet kečupa, malā liek gaļu, virsū rīvētu sieru, tomatus, gurķus, kāpostus, burkānus.
  7. Lavaša malas ieloka uz iekšu, lai pildījums neizkrīt ārā, satin ruleti.
  8. Pannā uzkarsē augu eļļu, cep lavaša ruletes, kamēr parādās brūngana garoziņa.
  9. Gatavu lavašu pārgriež uz pusēm.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes