Sastāvdaļas
- 4 lavaša plāksnes
- 200 g vistas filejas
- 1 sīpols
- 1 tomāts
- 1 gurķis
- zaļumi
- 100 g kāpostu
- 100 g majonēzes
- 50 g kečupa
- 1 burkāns
- 100 g siera
Pagatavošana
- Ja lavaša plāksnes ir pārāk lielas, tas pargriež uz pusēm.
- Vistas fileju siki sagriež, sīpolu sakapā - cep augu eļļā.
- Tomātu, gurķi, zaļumus sīki sagriež un samaisa.
- Kāpostus sakapā, uzber sāli, izspiež izdalījušos sulu.
- Burkānu rupji sarīvē, sieru rupji sarīvē.
- Lavaša plāksnei uzklāj majonēzi, mazliet kečupa, malā liek gaļu, virsū rīvētu sieru, tomatus, gurķus, kāpostus, burkānus.
- Lavaša malas ieloka uz iekšu, lai pildījums neizkrīt ārā, satin ruleti.
- Pannā uzkarsē augu eļļu, cep lavaša ruletes, kamēr parādās brūngana garoziņa.
- Gatavu lavašu pārgriež uz pusēm.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!