Sastāvdaļas
- 5-7 cieti vārītas olas
- 200 g mazsālītas siļķes
- 1 apelsīns
- 15-17 olīvas
- 60 g siera
- sarkanie laša ikri rotāšanai
- majonēze
Pagatavošana
- Olu baltumus atdala no dzeltenumiem - sarīvē.
- Zivi, apelsīnu, kam novilktas plēves, olīvas sīki sagriež.
- Sieru smalki sarīvē.
- Salātus liek kārtās:
- puse olu baltumu, kas samaisīti ar majonēzi,
- olu dzeltenumi, majonēze,
- puse siļķes, majonēze,
- olīvas,
- atlikusī siļķe,
- siers, majonēze,
- apelsīns,
- atlikušie olu baltumi ar majonēzi
- ikri.
Salātus rotā ar olīvām un olām.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!