Siļķu filejas uzkoda pie degvīna

Siļķu filejas uzkoda pie degvīna Foto: Siļķu filejas uzkoda pie degvīna

Sastāvdaļas

  • 2 siļķu filejas (marinē ar sīpoliem un citronu uz 10 minūtēm)
  • 10 cieti vārītas olas
  • 1 vārīta vidēji liela smalki sarīvēta biete
  • sakapātas dilles
  • 1 tējkarote mārrutku
  • 3 sakapātas ķiploku daiviņas
  • 50 g Parmas siera

Pagatavošana

  1. Olas pārgriež uz pusēm, dzeltenumus izņem un sasmalcina.
  2. Bietes, olu dzeltenumus, ķiplokus, dilles, majonēzi, sieru - visu kārtīgi samaisa.
  3. Olu baltumus pilda, rotā ar siļķu gabaliņiem un citrona gabaliņiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes