Sastāvdaļas
- 1,5 l ūdens
- 1,5 kausētie siera sieriņi
- 1 neliels burkāns
- 1 neliels sīpols
- 4 vidēja lieluma kartupeļi
Pagatavošana
- Kartupeļus nomizo, sagriež mazos gabaliņos un liek vārīties.
- Burkānu sarīvē, sīpolu sīki sakapā, abus sautē pannā, augu eļļā.
- Sautētos burkānus un sīpolus liek pie kartupeļiem katlā.
- Sieriņus sagriež gabaliņos un liek katlā.
- Zupu maisa, kamēr sieriņi izkūst, pieber sāli pēc garšas, turpina vārīt 30 minūtes.
- Pirms pasniegšanas, pārkaisa ar sīki sakapātiem zaļumiem.
- Zupai var pievienot arī sēnes, garneles, papriku.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!