Sastāvdaļas
● 2 kausētie sieriņi
● 1 vistas fileja
● 400 g šampinjonu
● 4 kartupeļi
● 1 burkāns
● 1 sīpols
● dilles
● smaržīgie pipari
● sāls
● grauzdiņi
Pagatavošana
- No vistas filejas un 2 l ūdens izvāra buljonu, gaļu izņem, sagriež gabaliņos.
- Šampinjonus sagriež, sakapā sīpolu.
- Burkānu un kausētos sieriņus rupji sarīvē.
- Burkānus un sīpolus cep augu eļļā.
- Cep šampinjonus.
- Kartupeļus sagriež gabaliņos, liek buljonā, kad uzvārījies, pieber sāli, vāra, kamēr gatavs.
- Pievieno ceptos burkānus un sīpolus, sēnes, sarīvētos sieriņus, smaržīgos piparus.
- Turpina vārīt vēl 10 minūtes, kamēr siers izkūst.
- Ik pa brīdim apmaisa, pievieno sakapātas dilles, kad zupa salieta šķīvjos, pievieno grauzdiņus.