Siera un vistas gaļas rulete

Siera un vistas gaļas rulete Foto: Siera un vistas gaļas rulete

Sastāvdaļas

  • 300 g maltas vistas gaļas
  • 300 g Krievijas siera
  • 3 olas
  • 2/3 bundžas olīvu bez kauliņiem
  • 1 paprika
  • pētersīļi, sāls, pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Olīvas sagriež gredzenos, papriku sagriež nelielos salmiņos.
  2. Olīvas un papriku pievieno maltajai gaļai, pievieno sakapātus pētersīļus, pieber sāli, piparus pēc garšas - visu samaisa.
  3. Sieru sarīvē uz vidējā izmēra rīves un samaisa ar olām.
  4. Veidnē ieklāj cepamo papīru un noziež to ar olīveļļu.
  5. Veidnē izklāj siera-olu masu, viendabīgā slānī.
  6. Cep 180°C temperatūrā, 5 minūtes.
  7. Izcepto plāksni sadala 2 daļās, uz vienas puses liek maltās gaļas maisījumu.
  8. Virsū liek otru pusi, kopā ar cepamo papīru satin ruletē.
  9. Papīra malas noloka tā, lai sula neiztek.
  10. Cep 180°C temperatūrā, 30 minūtes.
  11. Gatavu ruleti atdzesē un sagriež šķēlēs.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes