Sastāvdaļas
- 2 veidu sieri, katrs par 150 g
- 12 redīsi
- 1 vidēja lieluma svaigs gurķis
- 3 vidēja lieluma marinēti gurķi
- loki
- 1/2 saišķīša diļļu
- 2 tējkarotes sinepju
- 1 ēdamkarote citrona sulas
- 1 ēdamkarote vīnogu etiķa (var izmantot arī ābolu)
- 3 ēdamkarotes saulespuķu eļļas
- 1 ēdamkarote skābā krējuma
- sāls pēc garšas
Pagatavošana
- Sierus rupji sarīvē.
- Redīsus un svaigo gurķi sagriež salmiņos.
- Marinētos gurķus sagriež gabaliņos.
- Dilles un lokus sakapā.
- Gatavo mērci pārliešanai - sinepes samaisa ar etiķi, citrona sulu, pievieno saulespuķu eļļu, skābo krējumu.
- Pieber sāli pēc garšas, pārlej mērci un samaisa.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!