Sastāvdaļas
- 200 g cieta siera
- 4 olas
Maltajai gaļai:
- 500 g cūkgaļas
- 500 g liellopa gaļas
- 150 ml baltvīna
- 1/2 sarkanās paprikas
- 1/3 tējkarotes malta ingvera
- zaļumi, sāls, pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Gatavo siera mīklu - smalki sarīvē sieru, pievieno olas, sakuļ.
- Veidnē ieklāj foliju, ieziež to ar eļļu, liek veidnē mīklu.
- Krāsni uzkarsē līdz 180-200°C temperatūrai, cep, kamēr mīkla kļūst zeltaina, tad atdzesē.
- Gatavo pildījumu - cūkgaļu un liellopu gaļu samaļ, gaļas samaisa, pievieno ingveru, baltvīnu, sāli, piparus pēc garšas.
- Atsevišķi sagriež papriku un zaļumus.
- Uz atdzesēto mīklu liek malto gaļu, virsū liek sagriezto papriku, zaļumus.
- Mīklu satin ruletē, ietin ruleti folijā, cep 200°C temperatūrā, 40 minūtes.
- Tad ruleti izņem no krāsns, atdzesē folijā.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!