Sastāvdaļas
- 2 olas
- 1 glāze kefīra
- 1/2 tējkarotes sodas
- 1 glāze miltu
- 1/2 tējkarotes sāls
- 250 g cieta siera
- 200 g cīsiņu, šķiņķa vai desas
- sviests
- rīvmaize vai mannā
Pagatavošana
- Olas sakuļ ar sāli.
- Sodu pievieno kefīram, izmaisa, atstāj uz dažām minūtēm, tad pievieno sakultajam olām.
- Pievieno miltus - izmaisa.
- Sieru rupji sarīvē.
- Cīsiņus, šķiņķi vai desu sagriež gabaliņos - iemaisa mīklā.
- Veidni ietauko ar sviestu, uzkaisa rīvmaizi vai mannā.
- Krāsni uzkarsē 200°C temperatūrā.
- Mīklu lej veidnē, izlīdzina ar karoti, cep 25-30 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!