Siera pankūkas ar Cēzara mērci

Siera pankūkas ar Cēzara mērci

Sastāvdaļas

  • 450 g miltu
  • 30 g cukura
  • 5 olas
  • 80 ml piena
  • 300 g siera
  • sāls pēc garšas
  • 200 g sviesta cepšanai
  • Cēzara mērci pasniegšanai

Pagatavošana

  1. Smalki sarīvētam sieram pievieno, ar pienu sakultus olu dzeltenumus, miltus, cukuru un sāli.
  2. Pievieno atsevišķi sakultus olu baltumus.
  3. Pankūkas cep sakarsētā pannā, sviestā.
  4. Pasniedz ar Cezara mērci.

Piebilde: Var cept arī augu eļļā, tas garšu nesabojās.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes