Sastāvdaļas
- 1 iepakojums saldētās kārtainās mīklas
- 1 ola
- 1 ēdamkarote garšvielu, kuras Jums vislabāk garšo
- 1 glāze rīvēta Čederas siera
- 25-30 šķiņķa sloksnīšu
Pagatavošana
- Mīklu atsaldē, olu sakuļ.
- Krāsni uzkarsē līdz 180°C temperatūrai.
- Veidnē ieklāj foliju vai cepamo papīru.
- Mīklu noziež ar sakulto olu, pārkaisa ar garšvielām.
- Pārkaisa siera kārtu un mīklu izrullē.
- Mīklu sagriež 2 cm platās sloksnēs, katru sloksni savirpina un aptin ar šķiņķa sloksnīti.
- Nūjiņas liek veidnē, cep 30 minūtes, ik pa laikam, apgrozot.
- Gatavas nūjiņas izņem no krāsns, 5 minūtes atdzesē, tad uzmanīgi izņem no veidnes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!