Sastāvdaļas
Mīklai:
- 200 g miltu
- 80 g auksta sviesta
- 150 g cieta siera
- 1-2 ēdamkarotes ledaina ūdens
- 1/2 piparu maisījuma
- 1/2 tējkarotes sāls
Pildījumam:
- 400-500 g liellopu maltās gaļas
- 400 g ķirbja
- 1 sīpols
- 2 ķiploka daiviņas
- 1/2 tējkarotes malta ingvera
- sāls, pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Samaisa visas mīklas sastāvdaļas un mīklu liek ledusskapī.
- Visas pildījuma sastāvdaļas mazliet apcep.
- Mīklu sadala 2 daļās, izrullē, vienu daļu liek veidnē, virsū liek pildījumu, pārklāj ar otru mīklas daļu.
- Cep 170-180°C temperatūrā.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!