Sastāvdaļas
- 2,5 glāzes maniokas cietes
- 1/2 glāzes olīveļļas
- 1 glāze piena 2,5% tauku
- 3 olas
- 1 glāze rīvēta Parmas siera
- 1 tējkarote sāls
Pagatavošana
- Uzvāra pienu, kurā iemaisīta olīveļļa un sāls.
- Noņem no uguns, pakāpeniski pievieno maniokas cieti, sakuļ viendabīgā masā.
- Pievieno sieru, visu samaisa, pievieno olas - sakuļ viendabīgā masā.
- Kad mīkla ir gatava - izveido no tās nelielas bumbiņas.
- Veidni ieziež ar olīveļļu, liek tajā mīklas bumbiņas, atstājot starp tām atstarpes.
- Cepot tās uzbriedīs 2 reizes lielākas.
- Krāsni uzkarsē līdz 200°C temperatūrai, cep 20-30 minūtes.
- Cepšanās laikā krāsns durvis neatvērt.
- Maizītes pasniedz karstas.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!