Sastāvdaļas
- bezrauga kārtainā mīkla
- Krievijas siers
- kausētie sieriņi
- cīsiņi vai šķiņķis
- mazliet miltu
- 1 ola
- airans
- mazliet sviesta
Pagatavošana
- Cīsiņus sagriež sīkos gabaliņos.
- Sieru sarīvē.
- Mīklu izrullē.
- Izrullēto mīklu pārkaisa ar sieru, izkārto cīsiņu gabaliņus.
- Kausētos sieriņus sarīvē.
- Satin ruleti, galus nostiprina.
- Veidnē ieklāj cepamo papīru, noziež to ar sviestu.
- Ruleti liek veidnē, izveido gliemeža formu.
- Airanu sakuļ ar olu, noklāj gliemezi.
- Cep 180-200°C temperatūrā, kamēr parādās brūngana garoziņa.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!