Siera cepumi ar pekanriekstiem

Siera cepumi ar pekanriekstiem Foto: Siera cepumi ar pekanriekstiem

Sastāvdaļas

  • 120 g rīvēta Čedaras siera
  • 113 g sviesta (istabas temperatūrā)
  • 115 g miltu
  • 1 tējk. sāls
  • šķipsniņa Kajenas piparu
  • 30 pekanriekstu pusītes
  • 2 viegli sakultas olas
  • malta paprika

Pagatavošana

  1. Sakaļ sieru, sviestu, miltus, sāli un piparus, viendabīgā masā.
  2. Mīklu sadala divās daļās, sarullē rullīšos (4 cm diametrā), ietin cepamā papīrā un liek ledusskapī uz nakti.
  3. Uzkarsē krāsni līdz 180°C temperatūrai, divās veidnēs ieklāj cepamo papīru.
  4. Mīklu izņem no ledusskapja un sagriež 0,5-0,6 cm biezos aplīšos.
  5. Aplīšus liek veidnēs, 4-5 cm attālumā vienu no otra.
  6. Uz katra aplīša liek pekanrieksta pusīti, un viegli piespiež to.
  7. Cepumus noklāj ar sakultām olām, un uzkaisa maltu papriku.
  8. Cep 10 minūtes, atdzesē piecas minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes