Sastāvdaļas
- 100 g cieta siera
- 2 glāzes miltu
- 250 ml skābā vai saldā krējuma
- šķipsniņa sāls
- 1 tējkarote cukura
- 50 g sviesta
- 1 ēdamkarote cepamā pulvera
- dilles, pētersīļi, baziliks - pēc izvēles
Pagatavošana
- Sieru rupji sarīvē, samaisa ar mīkstu sviestu, sāli, cukuru, skābo vai saldo krējumu.
- Pievieno sakapātus zaļumus, miltus, kas samaisīti ar cepamo pulveri.
- Samīca elastīgu mīklu, ja nepieciešams, pievieno vēl mazliet miltu.
- Mīklu izrullē 1 cm biezumā, ar glāzi izspiež apļus.
- Mīklas apļus liek veidnē, kurā ieklāts cepamais papīrs.
- Cep 180°C temperatūrā, 20-25 minūtes, kamēr parādās brūngana garoziņa.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!