1. „Ēdelveiss”
- siers
- vārīta vistas gaļa
- vārītas olas
- tomāti
- majonēze vai skābais krējums
- Patīkams garšas salikums.
- Visas sastāvdaļas sagriež un samaisa.
2. „Maigums”
- vārīta vai kūpināta vistas gaļa
- žāvētas melnās plūmes
- vārītas olas
- svaigi gurķi
- valrieksti
- jogurts bez piedevām
- Pikantu garšu šiem salātiem sniedz žāvētas melnās plūmes. Visas sastāvdaļas sagriež un samaisa.
3. „Baudījums”
- vārīta vistas gaļa
- ananāsi
- paprika
- āboli
- Visas sastāvdaļas sagriež un samaisa.
4. Vasarīgie salāti
- gurķi
- tomāti
- paprika
- majonēze vai skābais krējums
- zaļumi
- Šie salāti Jums sniegs vasaras sajūtu jeb kurā gadalaikā. Visas sastāvdaļas sagriež un samaisa.
5. Augļu salāti
- apelsīni
- ananāsi
- bumbieri
- āboli
- kivi
- jogurts ar vai bez piedevām
- Salāti ar eksotisku garšu. Visas sastāvdaļas sagriež un samaisa, pārlej ar jogurtu.
6. Kalmāru salāti ar rīsiem
- vārīti kalmāri
- vārītas olas
- gurķi
- vārīti rīsi
- 1 sīpols
- majonēze vai skābais krējums
- Kalmārus vāra sālsūdenī, aptuveni 2 minūtes, ne ilgāk, jo tad tie kļūst sīksti!
- Visas sastāvdaļas sagriež un samaisa, pārlej ar majonēzi vai skābo krējumu. Šiem salātiem piemīt nepārspējama garša.
Patīk receptes? Iesaki draugiem. Paldies!