Sastāvdaļas
- 1 glāze sālītu sēņu
- 2 olas
- 250 g vārīta šķiņķa
- 1 sīpols
- 1 saišķis pētersīļu
- 3 ēdamkarotes 3% etiķa
- 3 ēdamkarotes eļļas
- 1 tējkarote sinepju
- 2 daiviņas ķiploka
- sāls
- pipari
Pagatavošana
- Olas cieti novāra.
- Pārējos produktus apstrādā un sagriež salmiņos, pētersīļu zaļumus sasmalcina, ķiploku sīki sagriež.
- Etiķim pieliek sāli, piparus, sinepes, sakapātu ķiploku, eļļu, labi sakuļ.
- Pārlej sagatavotajiem produktiem, viegli iecilā, kārto salātu traukā, rotā ar ietilpstošajiem produktiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!