Sastāvdaļas
- 500 g svaigu sēņu
- 30 ml olīveļļas
- 1/2 tējkarote sāls
- 1/2 tējkarote maltu melno piparu
- 2 ķiploka daiviņas
- 80 ml sarkanvīna
- 125 ml vistas buljona
- 125 ml trekna saldā krējuma
- 1 tējkarote kaltēta timiāna
Pagatavošana
- Lielā pannā uzkarsē olīveļļu, uz vidējas uguns (kā taukvielu pannā var izmantot arī sviestu).
- Sagrieztas sēnes liek uz pannas, pievieno sāli, piparus - visu sajauc, cep 10 - 15 minūtes, kamēr sēnes kļūst brūnas.
- Kad sēnes ir apceptas, pievieno sagrieztu ķiploku, cep 30 sekundes, tad pievieno sarkanvīnu, un cep vēl 30 sekundes.
- Sēnēm pievieno vistas buljonu, saldo krējumu un timiānu - samaisa ragū, un sautē vēl trīs minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!