Sastāvdaļas
- 500 g baraviku vai bērzlapju kā arī var izmantot šampinjonus
- 2 olas
- kviešu milti
- rīvmaize
- sāls
- pipari
- sviests
Pagatavošana
- Kotletēm izmanto sēņu cepurītes.
- Lielām baravikām izņem kātiņu un cepurīti sagriež gareniski.
- Sagrieztās baravikas aplej ar verdošu ūdeni, pēc tam nosisina tīrā dvielī.
- Katru sēni apkaisa ar sāli, pipariem un iemērc sakultā olā, tad apviļā miltos, olā un rīvmaizē.
- Sakarsētā sviestā vai margarīnā apcep brūnas. Sēņu kotletes pasniedz ar vārītiem kartupeļiem un sīpolu vai krējuma mērci vai kā piedevu pie cepeša.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!