Sēņu biezeņzupa

Sēņu biezeņzupa Foto: Sēņu biezeņzupa

Sastāvdaļas

  ● 200 g sēņu
  ● 50 g sīpolu
  ● 100 g kubiņa pagatavota buljona
  ● 50 g saldā krējuma
  ● sāls, pipari pēc garšas
  ● zaļumi pēc garšas

Pagatavošana

  1. Apcep sēnes ar sīpoliem.
  2. 1/4 sēņu atliek malā.
  3. Pārējām sēnēm pievieno buljonu, saldo krējumu un vāra 5 minūtes.
  4. Pēc garšas pievieno sāli un piparus.
  5. Masu sakuļ virtuves kombainā.
  6. Zupu pasniedz karstu, pievienojot tai atlikušās sēnes un svaigi sagrieztus zaļumus. 
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes