Sastāvdaļas
- 2 paciņas „Selgas” klasisko cepumu
- 5-6 banāni
- 1/2 l skābā krējuma
- 1 glāze cukura
- 300 ml piena
- kivi, zemenes, apelsīni - tortes rotāšanai
- 1 neliela šokolādes tāfelīte
Pagatavošana
- Skābo krējumu sakuļ ar cukuru, pievieno šķēlītēs sagrieztus banānus.
- Cepumus iepriekš pamērcē pienā - pāris sekundes.
- Lēzenā traukā liek cepumu kārtu, virsū klāj skābā krējuma - banānu maisījumu, tad atkal cepumu kārtu, un tā, uz priekšu, cik sanāk kārtu.
- Torti pārkaisa ar rīvētu šokolādi, rotā ar augļu vai ogu gabaliņiem.
- Pirms pasniegšanas torti 30 minūtes patur ledusskapī.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!