Šefpavāra Džeimija Olivera kēksiņi

Šefpavāra Džeimija Olivera kēksiņi Foto: Šefpavāra Džeimija Olivera kēksiņi

Sastāvdaļas

● 100 g mannā
● 50 g miltu
● 1/2 tējkarotes cepamā pulvera
● 60 g pūdercukura
● 1 ola
● 70 g augu eļļas
● 100 ml piena
● džems vai ievārījums

Pagatavošana

    1. Samaisa sausās sastāvdaļas - mannā, miltus, cepamo pulveri, pūdercukuru.
    2. Samaisa šķidrās sastāvdaļas - olu, eļļu, pienu - šķidrās sastāvdaļas samaisa ar dakšiņu.
    3. Sajauc kopā sauso un šķidro maisījumu, sakuļ viendabīgā masā.
    4. Ietaukotās kēksu veidnēs lej 1-1,5 ēdamkarotes mīklas, tad liek 1 ēdamkaroti ievārījuma vai džema, virsū lej atkal mīklu.
    5. Veidnēm jābūt aizpildītām par 2/3.
    6. Cep sakarsētā krāsnī 25 minūtes, kamēr kēksi kļūst zeltaini.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes