Šefpavāra Džeimija Olivera kēksiņi

Šefpavāra Džeimija Olivera kēksiņi Foto: Šefpavāra Džeimija Olivera kēksiņi

Sastāvdaļas

  • 100 g mannā
  • 50 g miltu
  • 1/2 tējkarotes cepamā pulvera
  • 60 g pūdercukura
  • 1 ola
  • 70 g augu eļļas
  • 100 ml piena
  • džems vai ievārījums

Pagatavošana

  1. Samaisa sausās sastāvdaļas - mannā, miltus, cepamo pulveri, pūdercukuru.
  2. Samaisa šķidrās sastāvdaļas - olu, eļļu, pienu - šķidrās sastāvdaļas samaisa ar dakšiņu.
  3. Sajauc kopā sauso un šķidro maisījumu, sakuļ viendabīgā masā.
  4. Ietaukotās kēksu veidnēs lej 1-1,5 ēdamkarotes mīklas, tad liek 1 ēdamkaroti ievārījuma vai džema, virsū lej atkal mīklu.
  5. Veidnēm jābūt aizpildītām par 2/3.
  6. Cep sakarsētā krāsnī 25 minūtes, kamēr kēksi kļūst zeltaini.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes