Sastāvdaļas
- 100 g šķiņķa
- 500 g lapu salātu
- 250 g vārītas vistas gaļas
- 120 g Goudas siera
- 1 citrons
- 3-4 loki
- 3 ēdamkarotes jogurta bez piedevām
- 2 ēdamkarotes majonēzes
- sāls, malti melnie pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Šķiņķi sagriež plānās strēmelītēs.
- Sausu pannu sakarsē, liek šķiņķi cepties uz vidējas uguns, kamēr parādās kraukšķīga garoziņa.
- Apcepto šķiņķi liek uz papīra dvieļa, lai notek izdalījušies tauki.
- Vistas gaļu sagriež salmiņos.
- Sieru sagriež salmiņos.
- Lokus sakapā, samaisa ar jogurtu, majonēzi, citrona sulu, pieber sāli, piparus pēc garšas, vēlreiz samaisa.
- Lapu salātus saplūkā, liek salātu traukā, pievieno šķiņķi, sieru, vistas gaļu, pārlej jogurta-citrona sulas maisījumu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!