Sautēti spināti

Sautēti spināti Foto: Sautēti spināti

Sastāvdaļas

  • 500 g spinātu
  • 50 g sviesta
  • 25 g kviešu miltu
  • sāls
  • krējums pēc vajadzības

Pagatavošana

  1. Spinātus pārlasa, nogriež kātiņus, noskalo, ar nazi sagriež, liek katlā.
  2. Pielej 1/2 glāzes ūdens un sautē līdz spināti mīksti.
  3. Tad izberž tos caur sietu, liek atpakaļ katlā, pievieno sviestā apceptus miltus, sāli, atlikušo sviestu, izmaisa un satumē. Var pievienot skābu krējumu.
  4. Pasniedz ar omleti, ceptām vai vārītam olām.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes