Sastāvdaļas
- 1 kg skābētu kāpostu
- 100 g cūku tauku
- 70 g sīpolu
- sāls
- cukurs
Pagatavošana
- Sasmalcinātus sīpolus katlā sakarsētos taukos apcep gaiši brūnus.
- Pievieno skābētus kāpostus, pielej nedaudz ūdens, pieber sāli un sautē, laiku pa laikam apmaisot, līdz kāposti mīksti.
- Beigās pievieno cukuru.
- Sautētie kāposti ir ļoti garšīgi, ja tos gatavo no tikko ieskābētiem kāpostiem vai daļu skābēto kāpostu aizstāj ar svaigiem kāpostiem.
- Sautētiem kāpostiem var pievienot ķimenes, tomātu biezeni vai sarīvētus burkānus un 1-2 ēdamkarotes skāba krējuma.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!