Sautēti kāposti ar ķiploku

Sastāvdaļas

  • 1 kāpostgalviņa
  • 300 ml ūdens
  • sāls
  • 1 ķiploka daiviņa
  • eļļa
  • zaļumi

Pagatavošana

  1. Kāpostus sagriež mazos gabaliņos, liek karstā eļļā, lej klāt karstu ūdeni, sali.
  2. Sautē zem vāka 15 minūtes, cep bez vāka 15-20 minūtes līdz ūdens iztvaicē un kāposti mīksti.
  3. Pievieno ķiploku un zaļumus.
  4. Kāpostus var ēst ka piedevu pamatēdienam vai izmantot kā pildījumu pīrādziņiem.

Recepti piedāvā: videovirtuve.lv

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes