Sastāvdaļas
- 600 g kāpostu
- 5-6 kartupeļi
- 2 burkāni
- 1 sīpols
- 1 paprika
- 1 tomāts
- 2 ēdamkarotes tomātu pastas
- sāls
- cukurs
- pipari
Pagatavošana
- Kartupeļus nomizo, sagriež salmiņos, cep augu eļļā, pusgatavus.
- Kāpostus sagriež sīkāk, sīpolu, papriku, burkānus sarīvē.
- Burkānus, sīpolu, papriku samaisa, cep augu eļļā, kamēr gatavs.
- Pievieno sīki sagrieztu tomātu, tomātu pastu, pielej mazliet ūdens, sautē 7-10 minūtes, kamēr gandrīz viss ūdens ir iztvaikojis.
- Pieber sāli, piparus, pievieno 2 tējkarotes cukura.
- Pievieno kāpostus, sautē uz vidējas uguns, 15 minūtes.
- Kad kāposti ir gandrīz gatavi, pievieno kartupeļus, samazina uguni, uzliek vāku, turpina sautēt 10-15 minūtes.
- Gataviem kāpostiem, ja vēlas, var piegriezt kūpinātas desiņas vai cīsiņus.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!