Sastāvdaļas
- 750 g skābētu kāpostu
- 350 g Bavārijas desiņu
- 75 g spinātu
- 1/2 purava
- 3 tējkarotes garšvielu dārzeņiem
- 1 ēdamkarote tomātu pastas
- 2 ēdamkarotes olīveļļas
- 1 glāze ūdens
- 1 tējkarote cukura
- 2-3 šķipsniņas ķimeņu
- loki
Pagatavošana
- Kāpostus liek sautējamā katlā, ja tie skābēti bez burkāniem, tad pievieno arī mazliet sagrieztu burkānu.
- Puravu sagriež aplīšos.
- Desiņas sagriež šķēlītēs.
- Pievieno spinātus, garšvielas, tomātu pastu.
- Ja kāposti ir ļoti skābi, pievieno arī cukuru.
- Pielej ūdeni, eļļu un sautē katlā, uzliekot vāku, uz mazas uguns, 1,5 stundas.
- Sautētos kāpostus mazliet atdzesē un pasniedz, pārkaisītus ar sakapātiem lokiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!