Sautēti kāposti ar Bavārijas desiņām

Sautēti kāposti ar Bavārijas desiņām Foto: Sautēti kāposti ar Bavārijas desiņām

Sastāvdaļas

  • 750 g skābētu kāpostu
  • 350 g Bavārijas desiņu
  • 75 g spinātu 
  • 1/2 purava
  • 3 tējkarotes garšvielu dārzeņiem
  • 1 ēdamkarote tomātu pastas
  • 2 ēdamkarotes olīveļļas 
  • 1 glāze ūdens
  • 1 tējkarote cukura
  • 2-3 šķipsniņas ķimeņu
  • loki

Pagatavošana

  1. Kāpostus liek sautējamā katlā, ja tie skābēti bez burkāniem, tad pievieno arī mazliet sagrieztu burkānu.
  2. Puravu sagriež aplīšos.
  3. Desiņas sagriež šķēlītēs. 
  4. Pievieno spinātus, garšvielas, tomātu pastu.
  5. Ja kāposti ir ļoti skābi, pievieno arī cukuru. 
  6. Pielej ūdeni, eļļu un sautē katlā, uzliekot vāku, uz mazas uguns, 1,5 stundas.
  7. Sautētos kāpostus mazliet atdzesē un pasniedz, pārkaisītus ar sakapātiem lokiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes