Sautētas gailenes

Sautētas gailenes Foto: Sautētas gailenes

Sastāvdaļas

  • 1 kg gaileņu
  • 130 g sviesta
  • 2 sīpoli
  • 3 ēdamkarotes krējuma
  • sāls
  • pētersīļu zaļumi

Pagatavošana

  1. Sēnes rūpīgi notīra, nomazgā, ļoti sīki sasmalcina vai samaļ.
  2. Pannā izkausē sviestu, pievieno sasmalcinātus sīpolus un sēnes, sautē 25-30 minūtes.
  3. Tad pieliek sāli un krējumu, pārkaisa ar ar sasmalcinātiem pētersīļu zaļumiem. 
  4. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem vai kā piedevu pie ceptām zivīm.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes