Sautēta vistiņa

Sautēta vistiņa Foto: Sautēta vistiņa

Sastāvdaļas

  • 1200 g vistas
  • pētersīļu zaļumi
  • 1 ēdamkarote sviesta
  • 3 ēdamkarotes auksti spiestas eļļas
  • 1/4 l ūdens
  • 1 ēdamkarote pārtikas cietes
  • sāls
  • malti melnie pipari

Pagatavošana

  1. Izņem maisiņu ar ķidām. Vistiņu no iekšpuses un ārpuses noskalo tekošā ūdenī, nosusina un ierīvē ar sāli un pipariem.
  2. Saliek atpakaļ ķidas un pievieno dažus zariņus pētersīļu, ēdamkaroti sviesta.
  3. Dziļā pannā sakarsē eļļu, vistiņu apcep, pārkaisa ar sasmalcinātiem pētersīļiem un pielej karstu ūdeni.
  4. Pannai uzliek vāku. Vistiņu lēni sautē apmēram 60 minūtes.
  5. Mērci iebiezina ar ūdenī izšķīdinātu pārtikas cieti. 
  6. Vistiņu sadala gabalos,pārlej ar mērci un pasniedz.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes