Sastāvdaļas
- 1,2 kg vistas gaļas
- 6 tomāti
- 6 paprikas
- 1 glāze vistas gaļas buljona
- 1 sīpols
- malti melnie pipari, sāls
Pagatavošana
- Tomātus blanšē verdošā ūdenī, novelk tiem miziņu, sagriež sīkos gabaliņos.
- Paprikām izņem sēklotni, sagriež salmiņos.
- Dārzeņus liek dziļā pannā, uz lēnas uguns, maisot, sautē.
- Pannā, augu eļļā, apcep sakapātu sīpolu, pievieno sīki sagrieztu vistas gaļu, cep, kamēr gaļai parādās garoziņa.
- Apcepto vistas gaļu ar sīpolu, pievieno dārzeņiem dziļajā pannā, uzlej vistas gaļas buljonu, pievieno garšvielas, sāli, samaisa.
- Pannai uzliek vāku, visu uzvāra, tad samazina uguni un sautē 60-80 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!