Sautēta liellopu gaļa sarkano jāņogu sulā

Sautēta liellopu gaļa sarkano jāņogu sulā Foto: Sautēta liellopu gaļa sarkano jāņogu sulā

Sastāvdaļas

  • 1 kg liesas liellopu gaļas
  • 3 glāzes sarkano jāņogu
  • 1,5 tējkarotes cukura
  • 1 tējkarote sāls
  • 1/2 tējkarotes maltu melno piparu
  • augu vai olīveļļa pēc garšas

Pagatavošana

  1. Gaļu nomazgā, sagriež nelielos gabaliņos.
  2. Sarkanās jāņogas nomazgā, kopā ar visiem kātiņiem(ja nav pārlasītas), izspiež caur sietu.
  3. Masu liek bļodā, pielej 1/2 glāzes ūdens, samaisa un vēlreiz izspiež caur sietu.
  4. Uz lielas uguns uzkarsē eļļu dziļā pannā vai katlā, liek iekšā gaļas gabaliņus.
  5. Nesamazinot uguni, cep 7-10 minūtes, kamēr iztvaiko šķidrums un gaļa mazliet apbrūninās.
  6. Tad gaļai pielej sarkano jāņogu sulu, pieber cukuru, piparus un sāli, uzvāra, samazina uguni līdz minimumam.
  7. Gaļu sautē, uzliekot vāku, ik pa brīdim apmaisa.
  8. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes