Sautēta liellopu gaļa ar burkāniem majonēzē

Sautēta liellopu gaļa ar burkāniem majonēzē Foto: Sautēta liellopu gaļa ar burkāniem majonēzē

Sastāvdaļas

  • 800 g liellopu gaļas
  • 100 g tauku
  • 500 g burkānu
  • 100 g sarīvēta siera
  • 2 burciņas majonēzes
  • 1 1/5 glāzes ūdens
  • sāls
  • pipari
  • cukurs
  • 2 ēdamkarotes kviešu miltu

Pagatavošana

  1. Liellopu gaļas mīkstumu sagriež šķēlēs, izdauza, pārkaisa ar sāli, apviļā miltos un apcep brūnu.
  2. Burkānus sarīvē uz sakņu rīves.
  3. Verdošā ūdenī burkānus nedaudz apvāra, pieber sāli, liek sautējamā veidnē ar visu ūdeni, virsū uzliek gaļas šķēles.
  4. Sautē 1 stundu.
  5. Majonēzei pievieno 1 tējkaroti cukura, pārlej gaļas šķēlēm.
  6. Sautē mīkstas.
  7. 10 minūtes pirms gatavības pārkaisa ar sarīvētu sieru.
  8. Pasniedz ar cepeškrāsnī ceptiem kartupeļiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes