Sastāvdaļas
- 800 g liellopu gaļas
- 100 g tauku
- 500 g burkānu
- 100 g sarīvēta siera
- 2 burciņas majonēzes
- 1 1/5 glāzes ūdens
- sāls
- pipari
- cukurs
- 2 ēdamkarotes kviešu miltu
Pagatavošana
- Liellopu gaļas mīkstumu sagriež šķēlēs, izdauza, pārkaisa ar sāli, apviļā miltos un apcep brūnu.
- Burkānus sarīvē uz sakņu rīves.
- Verdošā ūdenī burkānus nedaudz apvāra, pieber sāli, liek sautējamā veidnē ar visu ūdeni, virsū uzliek gaļas šķēles.
- Sautē 1 stundu.
- Majonēzei pievieno 1 tējkaroti cukura, pārlej gaļas šķēlēm.
- Sautē mīkstas.
- 10 minūtes pirms gatavības pārkaisa ar sarīvētu sieru.
- Pasniedz ar cepeškrāsnī ceptiem kartupeļiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!