Sautēta liellopa gala ar pupiņām

Sastāvdaļas

  • 150 g liellopu gaļas
  • 50 g ātri vārāmās pupiņas
  • 1 sīpols
  • 80 g tomātu
  • 30 ml eļļas
  • sāls
  • melnie pipari
  • pētersīļi
  • 200 ml ūdens

Pagatavošana

  1. Liellopa gaļu sagriež nelielos gabaliņos.
  2. Katliņa lej eļļu un apcep gaļu, pievieno karstu ūdeni sautē 40-50 minūtes zem vāka.
  3. Tad pievieno ātri vārāmās pupiņas, sali, piparus, tomātus un apceptu augu eļļā sīpolu.
  4. Turpinām sautēt zem vāka vēl 40-45 minūtes līdz viss gatavs.
  5. Pasniedz galda ar sasmalcinātiem pētersīļiem. Sastāvdaļas 1 porcijai.

    Recepti piedāvā: videovirtuve.lv

    Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes